Logo

Cégünk kínálatában számos típusú polcrendszert ismerhet meg, amelyek fémből készülnek. Nagyon praktikusan használhatóak. Speciális termékekkel is várjuk a megrendelőinket. A gumiabroncs tároló polcrendszer olyan kialakítással rendelkezik, hogy az megfelel a legszigorúbb autógumi tárolás esetén érvényben lévő szabályoknak is. Így nem éri semmilyen vegyi szennyeződés a gumit, ami annak ronthatná a minőségét. Fizikai behatásoknak, napfénynek, dörzsölésnek sincsenek kitéve az autógumik, amelyeket az általunk készített polcokon tárolnak. A gumiabroncs tároló több méretben is megrendelhető. Hogy pontosan mekkorára van szüksége, azt a rendelés leadása előtt mérje fel és cégünk a megadott paraméterek tekintetében fog Önnek egy előzetes árajánlatot elkészíteni.


A gumitároláshoz szükséges polcrendszer külön elemekből áll, így még egy költözéskor is teljesen szét lehet szedni. Rendelhet csavarmentes és csavaros összeillesztéssel bíró fémpolcokat is. Mindegyik termékünk, így a gumiabroncs tároló is nagyon stabil kialakítással bír.

Az árat az szabja meg, hogy pontosan mekkora polcra van szüksége és milyen felületkezelési eljárást igényel a megrendelő. Szakemberünk minden esetben áll a rendelkezésére, ezért ha bármilyen kérdése lenne, a megadott elérhetőségeken vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal! Mi élen járunk a fémszerkezetes polcok gyártása és forgalmazása terén. Számos gumiszerelő műhelyben, autószerelőknél a termékeink segítségével végzik el a raktározást. A gumiabroncs tárolókkal Ön is elégedett lesz!

 

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}