Logo

Tároláshoz mindig a megfelelő polcrendszert kell kiválasztani. Egy nagyobb raktárban igazodni kell ahhoz, hogy pontosan milyen tárgyak kerülnek fel a polcokra, hiszen ehhez kell igazítani a polcrendszert, a teherbírás tekintetében. Cégünk kínálatában megtalálja azokat a raktári polcokat, amelyek minden tekintetben megfelel a kitételeknek, ha praktikus tárolásról van szó. Nálunk rengeteg polc közül lehet választani. Csavaros és csavarmentes típusok is a rendelkezésre állnak. Kiválaszthatja, hogy milyen felületkezelési módszert kíván alkalmazni, ami lehet festett vagy horganyzott. A raktári polcok különféle méretekben is beszerezhetőek, ami az ár egyik leginkább meghatározó tényezője. Ha szeretne berendezni egy egészen nagy raktárépületet, akkor azt a segítségünkkel megteheti.


Nézze meg, hogy milyen méretek közül választhat, de le tudja adni egyedi megrendelését is. A raktári polcok, akár háztartási területen is remekül megállják a helyüket.

A folyamatos innovációnak köszönhetően, termékeink mindegyike nagyon stabil és esztétikus kialakítással rendelkezik. Egyre több megrendelőnk van és ez azt bizonyítja, hogy az általunk forgalmazott raktári polcok a lehető legtöbb elvárásnak képesek eleget tenni. Ha szeretné leadni a megrendelését, de előtte kérdése lenne az adott polcrendszer tekintetében, akkor vegye fel a kapcsolatot a munkatársunkkal! A raktári polc mindegyike a legjobb minőségű acélprofilokból készül, így ezek igazán hosszú távú használatot tesznek lehetővé. Válassza cégünk termékeit!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}