Logo

Vállalkozások, üzlethelyiségek, cégek számára elengedhetetlen és létfontosságú lehet a berendezéskor kiválasztott polcok minősége és azok mérete. A Salgó polcokat választva minden kritériumnak tökéletesen megfelelő termékhez juthat, mely időtálló és jó teherbírású berendezésnek minősül. A Salgó polc ár minőségét meghazudtoló módon alacsonynak mondható, mely kisvállalkozások költségvetési keretén belül helyezkedik el. Az iratok rendszerben való tárolására kiválóan alkalmas Salgó polcok megkönnyíthetik alkalmazottai munkáját, és elkerülhetik azt a rendkívül kellemetlen állapotot, mikor valami fontos irat keresését megnehezíti a meglévő zűrzavar. Az alacsony Salgó polc ár mellett termékeink praktikus felépítésükkel is vonzóak lehetnek vásárlóink számára, hiszen az állványrendszereink és azok kiegészítő részei helyigénytől függetlenek, mivel összeszereléskor úgy alakíthatják a polc felépítését, ahogy azt az adott tér megengedi.


Műhelyek elengedhetetlen részei a Salgó polcok, hiszen kis teret foglalva nagy teherbírással tökéletesen megfelelnek az adott közegben szükséges funkcióknak. A kedvező Salgó polc ár nem kell megtévessze vásárlóinkat, kifogástalan és időtálló minőséget garantálunk minden termékünkre.

Alapjaiban véve bármilyen cégről is legyen szó, mindenhol szükség van jó minőségű polcberendezésre, ahol kényelmesen és rendszerezve lehet tartani a munkafolyamathoz kellő eszközöket, a Salgó polcok bármilyen közegben megállják a helyüket. A Salgó polcok kiegészítésére számtalan alkatrészt lehet beszerezni, hogy a lehető leginkább megfeleljen az adott közegben betöltött szerepüknek. Válassza termékeinket, hiszen a Salgó polc ár barátságos és megengedhető, emellett minőségében kifogástalan terméknek számít, valamint hozzájárulhat a vállalkozásában szükséges igények kielégítéséhez.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}