Logo

Az innováció minden tárgyat és berendezést utolér, amiben szerepelnek az elektronikai cikkek és a polcrendszerek is. A polcokra nagy szüksége van a háztartásoknak, az irodáknak, a különféle gyáraknak és a szervizeknek is. A fémből készített Salgó polc prémiumminőségű alapanyagok felhasználásával készül. Amennyiben Ön is szeretné kibővíteni a raktárhelyiséget néhány könnyedén összeszerelhető polccal, akkor mindenképpen látogasson el a salgopolc.info.hu weboldalra! A vállalkozás foglalkozik csavarmentes és csavaros rendszerekkel is, így Ön a saját ízlésének megfelelően válogathat a kínálatból.


A fémből készült akasztós polc például, több méretben és számos összeszerelési móddal érhető el a salgopolc.info.hu oldalon. A speciális polcrendszer kiváló minőségű és az egyediséget hirdeti leginkább. A Salgó polc kialakítása révén, nagy stabilitással és strapabírással rendelkezik. A polcrendszerek egyes elemei erősített fémből készülnek, amelyek az élettartam megnövelését biztosítják. Az ipari jellegű raktárokban, könyvtárakban vagy irodákban, inkább a csavarmentes akasztós polcok mellett teszik le voksukat.

A Salgó polc egyedi méretekben is megrendelhető, aminek árajánlatát a szakemberek rövid idő alatt elkészítik. Az árajánlat természetesen Önnek nem kerül pénzbe. Ha a standard méretek közül válogat, akkor a szállítás akár azonnal is megvalósulhat, az adott raktárkészlet keretén belül. Amennyiben prémiumminőségű termékeket keres az irattár rendezéséhez, válassza a Salgó polc valamelyik változatát.

A Raktech Kft. a legmagasabb színvonallal rendelkező polcrendszerekkel látja el az ügyfeleket.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}