Logo

A gyárakba és a raktárakba különféle tároló rendszerek szükségesek, amelyeken elférnek az alkatrészek, a szerszámok, az iratok vagy éppen a takarítószerek. A raktárak leginkább arra szolgálnak, hogy a gyártáshoz használt kiegészítő berendezéseket tárolják. Az olcsó polc a salgopolc.info.hu weboldalon is elérhető kiváló minőségben. A színvonalas polcrendszerek megerősített fémszerkezetből készülnek, amelyek lehetővé teszik, akár a gumiabroncsok tárolását is. A cégünk forgalmaz csavaros és csavarmentes polcrendszereket is. A Salgó polc a különféle igények kielégítésére szolgál. Természetesen, ha Önnek valamivel nagyobb polcra lenne szüksége, mint a standard méret, akkor arra is lehetőség van.


Az egyedi méretben készült polcok valamivel drágábbak lesznek és a szállítás sem garantált azonnal. Azonban, az ingyenesen küldött árajánlatban minden adat és ár szerepelni fog, amire szüksége lesz fizetés előtt.

Az olcsó polc mindenképpen szakszerű összeszerelést igényel. A szakembereink a raktárba megérkezett polcokat rövid időn belül összeállítják, hogy Ön azonnal használatba vehesse. A galériás polcrendszerek elnevezése onnan származik, hogy galériaszerűen több polc épül egymásra. Vagyis a polcok egymás fölött helyezkednek el, amelyek akár a gyár mennyezetéig is érhetnek. Az olcsó polc állványrendszerben és egyszerű polcrendszerrel is igényelhető.

A színvonalas polcok megrendelhetőek horganyzott vagy festett felülettel. A polcok felülete speciális anyaggal kezelt, ami nem engedi rozsdásodni a szinteket és a takarításuk is sokkal egyszerűbb.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}