Logo

A raktárak és a műhelyek is sokkal átláthatóbbak egy kiváló polcrendszer alkalmazásával. Nem kell kerülgetni a rengeteg alkatrészt, szerszámokat valamint a raktározott holmikat. Továbbá könnyebben megtalálhatunk bármit egy rendezett helyiségben. A Salgó polc kiváló lehetőséget nyújt Önnek is, hogy átláthatóbbá tegye a műhelyt, garázst, de még az otthonát is. A Salgó polc árak igen barátságosak, ezért nem igényel nagy befektetést a megvásárlásuk. Az igen nagy teherbírással rendelkező elegáns polcrendszerek kiválóan alkalmasak irodákba is az iratok tárolása. A Salgó polc árak alakulását több tényező is befolyásolja.


Többféle modell is létezik. Van olyan polc, amelyiket csavarokkal kell összefogatni és olyan is van, amelyiknél csak a helyére kell illeszteni az egyes elemeket. Továbbá megtalálhatóak készletünkben a festett és a horganyzott lemezből készült polcok is.

A Salgó polc árakat az is meghatározza, hogy Ön kér hozzá hátlapot vagy sem, valamint milyen méretű polcot szeretne összeállítani. Az egységek nagyon könnyen összeilleszthetőek. Nincs szükség hozzá sem szakemberre, sem különleges szerszámokra. A polcrendszer a helyiség igényei szerint alakítható. Mind a csavaros, mind a csavarmentes polcokból igen stabil rendszer állítható össze. Nagy teherbírásuknak köszönhetően, rengeteg holmit el lehet helyezni rajtuk. Akár gumiabroncsok tárolására is alkalmasak.

Ha további információt szeretne a Salgó polc árakról, akkor keresse árajánlatunkat a weboldalunkon! Próbálja ki a nagyszerű Salgó polcrendszereket, hogy kényelmesebben tudjon dolgozni a műhelyben és az irodában!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}