Logo

Általában a raktárak egyik nagy problémája, hogy nem rendelkeznek elegendő hellyel a termékek tárolására. Erre kiváló megoldást nyújthat egy raktári polcrendszer, amit most igen jó áron beszerezhet a webáruházunkban is. Ezzel ugyanis rendkívül sok helyet tud felszabadítani. De ez csak az egyik indok, amiért megéri ezt a módszert alkalmazni. A másik ok, amelyik szintén nem elhanyagolható, hogy sokkal átláthatóbb lesz így az egész raktár. Nem kell keresgélni a dolgok között, ha mindennek megvan a biztos helye a raktári polcrendszer elemein.

A raktári polcrendszer elemekből való összeszerelése senkinek nem okoz gondot. Nincs szükség hozzá speciális felszerelésre, sem szakemberre. Egyszerűen csak a helyére kell illeszteni az elemeket. A polcok igény szerint alakíthatóak az adott elemekből. Vannak olyan típusok is, amelyeket össze kell csavarozni és vannak Salgó polc csavarmentes kivitelbenok is. Mindkét típus igen nagy teherbírással rendelkezik és nem kell tartani a rozsdásodástól sem.

A raktári polcrendszer kiválóan alkalmas az iratok és gumiabroncsok tárolására egyaránt. Az árak alakulása a polcrendszer méretétől és típusától is függ. Kérhet hátlapot is a polcokhoz, ha szüksége van rá. Valamint termékeink között megtalálható a festett és a horganyzott lemezekből készült raktári polcrendszer is.

Válogasson kedvére a nagyszerű polcok közül és rendezze be helytakarékosan és átláthatóan a raktárt! Ezzel igen sok időt takaríthat meg magának, ha valamit keresni kell a tárgyak között. Nem fog csalódni a termékekben, próbálja ki bátran!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}