Logo

Gyakran előfordul, hogy amikor leginkább szükségünk lenne valamire, éppen akkor nem találjuk meg a sok kacat között. Azonban, ha mindennek biztosítunk egy állandó helyet, akkor elkerülhetjük az efféle idegesítő és hátráltató jelenséget. A Salgó polc alkalmazásával minden fontos iratnak, emléktárgyaknak találhatunk megfelelő, jól látható helyet a lakásban. Ezek a polcrendszerek igen stabilak és nagy teherbírásúak, így kiválóan alkalmasak nemcsak a lakások raktárhelyiségeibe, de garázsokba, műhelyekbe és irodákba is. A Salgó polc igény szerint alakítható, ezáltal bárhová befér.


Nagyon egyszerűen össze lehet állítani a polcrendszereket és bármikor át is alakíthatjuk, ha át szeretnénk rendezni a helyiséget. Csavaros és csavarmentes konstrukciók is vásárolhatóak. Tökéletesen megfelel az iratok, dokumentumok rendszerezésére az irodákban vagy a szerszámok és alkatrészek tárolására a műhelyekben. Így már nem fogja akadályozni a munkát, hogy nem találunk egy fontos alkatrészt.

A Salgó polcok segítségével helyet is meg lehet takarítani, így nem lesz szükség arra, hogy megszabaduljon a régi és kedves emlékeitől, hiszen mindennek találhat helyet. A Salgó polc különleges helyzetekben is megállja a helyét, akár átalakítható gumiabroncs tárolóként is. Igen jó hasznát veszik az autószerelő műhelyek és autóalkatrészek forgalmazásával foglalkozó áruházak.

Próbálja ki Ön is, ha már nem fér a sok holmitól! Most kedvező áron hozzájuthat ehhez a kiváló polcrendszerhez. A részletekért keresse ügyfélszolgálatunkat!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}