Logo

Ön is helyproblémákkal küzd? Nincs hol tárolja a gyerekek régi, megunt játékait és az egyéb emléktárgyakat? Akkor a legjobb helyen jár, hogy megoldást találjon a gondjaira. A nálunk kapható csavaros és Salgó polc csavarmentes kivitelbenok kiválóan használhatók a garázsban vagy a tároló helyiségben. Ezek polcok akár 70-80 kilogrammot is elbírnak, így bátran terhelheti őket.

A salgó polc összeállítása roppant egyszerű. A csavaros rendszereknél az elemek helyére illesztése után jól meg kell szorítani a csavarokat, a csavarmentes polcoknál viszont csak össze kell kapcsolni a megfelelő elemeket, és már használhatja is.


Kiválóan alkalmazhatóak a műhelyekben is a kisebb alkatrészek és szerszámok tárolására és rendszerezésére. Így sokkal könnyebben fog menni a munka, hiszen mindennek lesz egy állandó helyen, és nem kell majd keresgélni az elkallódó műszereket. De ugyanúgy a dokumentumok rendezésére is alkalmas, így az irodák részére is nagyszerű választás lehet a salgó polc.

Az egyes elemekből többféle polc és többszintes állványrendszer, valamint galéria is kialakítható. Az elemek széles méretválasztékban állnak az Ön rendelkezésre, így az igényeinek megfelelő rendszereket állíthat össze. Akár különböző kiegészítőket is vásárolhat hozzá. A hátsó és oldalsó borítólemezek mellett polcosztók, leválasztók és gumitárolók is vásárolhatók üzletünkbe. Akár a gumiabroncsok tárolására is alkalmas állványok is kialakíthatók a salgó polcból. A polcok bármikor egyszerűen átalakíthatók. Egy ilyen praktikus tároló rendszerre minden raktárban szükség van!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}