Logo

A salgó állvány mindig is kiváló megoldást jelentett, ha a tárolásról volt szó. Miért kellene, hogy a polc és az állvány új legyen? A használt salgó állvány sok esetben költséghatékonyabb megoldásnak bizonyul, amikor a tárolásról van szó. Nézzük, hogy mikor lehet szükség a salgó állványokra és hogy a használt rendszer milyen tulajdonságoknak kell hogy megfeleljen.


A salgó állvány lényege minden esetben az, hogy nagyon jól funkcionál, ha a tároló rendszerekről van szó. Az állványrendszer jól működik egy irodában, de különféle nagyságú raktárhelyiségekben is, és akár még otthoni használatra is megfelelhet, hiszen nem csak nagy méretben, de kisebb polcrendszerekkel is meg lehet vásárolni. Sok olyan garázst láttunk már, ahol az állványok, a polcok a salgó rendszerei voltak. A salgó állvány nagyon jó minőségű, így még a használtak is hosszú élettartammal rendelkeznek.

Sokszor a használt nem a lehasználtat jelenti, hanem pusztán annyit, hogy a berendezés, az eszköz nem teljesen új. Ha a használt ruhákra gondolunk, ott is lehet még új állapothoz hasonló, közeli ruhákat találni, ugyanez van az eszközöket, berendezéseket illetően is. A használt salgó állvány a jó minőségének és a hosszú élettartamának köszönhetően bármilyen formában, és bármilyen helyen megfelel.

A használt salgó állvány vásárlása, beszerzése előtt érdemes azonban néhány dolgot megkérdezni az előző tulajdonostól: ő honnan vásárolta a polcrendszert, az állványt, mennyi ideig használta, és mit tárolt rajta. Ezek nagyon egyszerű kérdések, de segítenek abban, hogy megállapíthassuk a polcrendszer mai minőségét.

Sokféle salgó állvány kapható használt változatban is, így érdemes átgondolni, hogy milyenre van szükség. Ezek az állványrendszerek azonban minden esetben biztonságot nyújtanak, a tárolt tárgyaknak, dolgoknak áttekinthetőséget, a tároló számára pedig könnyű és kényelmes keresést.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}