Logo

A tárolási kérdések nem csak a nőknek okoznak problémát, hanem sok esetben a férfiaknak is. Talán sokan viccesnek gondolják ezt a mondatot, pedig ez tényleg így van, gondoljunk csak az otthoni garázsokra és műhelyekre, és a nagy raktárhelyiségekre. Már eléggé valóságosnak is tűnik a férfiakat terhelő pakolási, tárolási probléma. A salgó polc minden esetben jó megoldást jelent a tárolásra. A salgó polc akció pedig az év néhány időszakában elérhető. Nézzük, hogy milyen előnyökkel jár a salgó polc használata, és mit jelent a salgó polc akció ma.


A salgó polc elsősorban a praktikusságáról ismert. A nagy teherbírásnak köszönhetően tényleg nagyon sok mindent elbír, a sokfélesége, a variálhatósága pedig sokban megnöveli a praktikusságot. Ezekre a polcokra tényleg mindig úgy lehet pakolni, ahogyan az tökéletesen megfelel a tárolónak és a tárolandó dolognak is. Első látványra nem tűnik nagyon erősnek a polc, pedig óriási súlyokat lehet rá pakolni, természetesen csak annyit, amennyit a teherbírás megenged. Ebből a szempontból is többféle polc van, a salgó polc akció pedig mindig egyfajta termékre irányul. A salgó polc megtalálható csavaros kivitelben és csavar nélküli változatban is, egyiknek és másiknak is más a teherbírása. A nagy teherbírástól függetlenül ezek a polcok alapjában véve nem nehezek, könnyen összerakhatóak és könnyen mozdíthatóak, ez is nagy előnyük. Természetesen méretben és anyagban is vannak különbségek, így a vásárlás előtt tökéletesen tájékozódni érdemes arról, hogy a tárolni kívánt dolgokhoz melyik típus és méret a megfelelő.

A salgó polc akció most elérhető, keressen utána és szerezze be most, a legkedvezőbb áron a legmegfelelőbb polcrendszert.

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}