Logo

A salgó polc esetében az egyik legfontosabb dolog a láb. A láb az, ami tartja az egész rendszert, így nagyon fontos, hogy a láb a megfelelő tartást biztosítsa. A salgó polc rendszer kiváló minőségű, a legnagyobb előnye, hogy úgy alakítható, ahogyan arra szükség van, illetve hogy több méretben is elérhető, többféle anyagból készül, és alakítható, variálható is. A nagy teherbírással elérhető, hogy a legnagyobb raktárakban is biztonságban pihenjenek a dolgok. Természetesen a teherbírás is többféle lehet, így akár kisebb állványok, kisebb rendszerek is beszerezhetőek, ha otthoni használatra, garázsokban, vagy spejzben van rá szükség.

A salgó polc láb eladó külön is, így ha már elhasználta a salgó polc berendezést, vagy úgy érzi, hogy a láb már nem nyújt kellő biztonságot, akkor lehet akár csak a lábakat is cserélni újra. Másrészt azért is jó, hogy a salgó polc láb eladó, mert a lábakat ajánlják arra, hogy mindig újan vásárolja meg, de a polcok akár használt állapotban is kiválóak. Másik nagyon fontos előnye annak, hogy a salgó polc láb eladó külön is, mert így van lehetőség az állvány, a polcrendszer bővítésére.

A polcrendszer bővíthetősége az egyik legnagyobb előnye ennek a típusnak, sokan azért is választják a kezdetben ezt, mert nem tudják pontosan, hogy a raktárban mekkora tárolóhely kell, vagy hogy hány polc kell, így a kezdeti pár polcos állványt lehet bővíteni. Sokan azért vásárolnak olcsóbb állványokat, rendszereket, mert attól félnek, hogy amikor bővíteni kell, akkor majd teljesen újat kell vásárolni. A salgó polc esetében ez nincsen így. A salgó polc láb eladó külön is, így sokkal praktikusabban lehet változtatni a polcrendszert, könnyen lehet bővíteni stb.

A salgó polc lábak variálhatóságával elérhető, hogy a legjobb rendszer mindig olyan méretű legyen, amilyen méretre szükségünk van.

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}