Logo

Ha eddig gondjai voltak azzal, hogy milyen tároló rendszert, polcot használjon, akkor most mindenképen nézze meg honlapunkat, hiszen nálunk megtalálja a megfelelőt. A Salgó fém polcrendszer könnyen összeállítható, illetve egy esetleges költözködés kapcsán egyszerűen darabjaira is lehet szedni, amely nagyban meg tudja könnyíteni a szállítást.

Több méret áll a vásárlók rendelkezésére, így teljesen egyedi igényekhez lehet igazítani a polcrendszer paramétereit. Egy nagyon fontos tulajdonsága a fém polcrendszernek a teherbírás. Ez minden esetben figyelemre méltó műszaki paraméter, hiszen egy polcrendszert sem szabad nagyobb súlyt tenni, mint amekkora az előírt. Fém polcrendszereink megfelelő felületkezelést is kapnak. Háztartási és ipari használatra is nagyszerűen lehet alkalmazni a nálunk beszerezhető fém polcrendszereket. Csavaros és csavarmentes összeállítással is megrendelhető.

Ha a vásárló szeretné elvégezni az összeszerelést, akkor ehhez pontos útmutatót adunk, hiszen nem mindegy hogy melyik elem milyen sorrendben kerül beépítésre.

 A fém polcrendszerek üzletekben, raktárakban való alkalmazása kifejezetten javasolt, hiszen könnyen és költséghatékonyan lehet tároló rendszerhez hozzájutni.

Ha szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor ne habozzon, hanem a megadott elérhetőségeinken vegye fel a kapcsolatot. Rendelés leadása előtt ismerje meg árlistánkat és mellette referenciáinkat is! Érdemes élni az online ajánlatkérés lehetőségével üzletünk oldalán. A Salgó polcokban nem lehet csalódni!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}