Logo

Egy polcrendszer esetében fontos tulajdonság az, hogy mennyire terhelhető. Sok vásárló részéről igény az, hogy a lehető legkönnyebben összeszerelhető, strapabíró és jó áron beszerezhető legyen az adott tároló rendszer. Nálunk kifejezetten vonzó paraméterek mellett rendelhető ipari Salgó polc. Raktárban akár egészen a plafonig érő polcozat is kialakítható kifejezetten költséghatékony módon.

Az adott polc árát az befolyásolja, hogy milyen nagysággal rendelkezik és mekkora a maximális terhelhetősége. Az ipari Salgó polc autógumi tárolásra is nagyszerűen használható, így megvédve az abroncsokat az esetleges olajos vagy más vegyszer okozta szennyeződésektől.

Az ipari Salgó polc szabvány méretekben és egyedi igény alapján is megrendelhető. Egy polcrendszer esetében nagy szerepe van a stabil kialakításnak. Raktárakban, csarnokokban, ahol sok esetben több méter magas polcrendszer kerül kialakításra nagy mennyiségű árukészlet tárolása céljából, ott a lehető legstabilabb polcrendszerre van szükség.

A nálunk beszerezhető ipari Salgó polcok teljesen elemekre is szedhetőek a megfelelő kialakításban, így költözéskor nem okozhat gondot azok elszállítása. Online is lehet árajánlatot kérni szakemberünktől. Referenciáink minden esetben magukért beszélnek.

Az ipari Salgó polcok mellett kínálatunkban tekintse meg a háztartási célokra gyártott típusokat is. Ha csavaros vagy csavarmentes polcokra van szükség, akkor azokat üzletünkben megtalálja. Termékeink a folyamatos innovációnak köszönhetően igazodnak megrendelőink igényéhez.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}