Logo

Nem egyszerű megtalálni a megfelelő polcrendszert, hiszen az árak, a kialakítás, a teherbíróság mind olyan szempontok, amelyeket egymással összhangba kell hozni, ha ideális választást szeretne kivitelezni. A Salgó polc csavar nélküli kialakításban festett vagy horganyzott felületi kezeléssel szerezhető be, amely mindegyike olyan bevonatot képez, amelynek a segítségével a rozsdásodás teljes egészében kivédhető.

A Salgó polc csavar nélküli típusa minden fontos paraméterével együtt megtekinthető és a rendelkezésre álló méretek is láthatóak, amelyek esetében tapasztalhatja, hogy a nagysággal és a felületkezelés milyenségével párhuzamosan az ár is változik. Ha szeretne megismerkedni online árlistánkkal, akkor a lehető legrészletesebb bemutatást olvashatja honlapunkon.

Stabil kialakítással rendelkeznek polcrendszereink, amelyek speciálisan kivitelezett fém alkotóelemekből állnak. Újonnan készített és használt polcrendszereket is kínálunk, amelyek árak tekintetében merőben eltérnek egymástól.

A Salgó polc csavar nélküli típusai ipari és háztartási használatra is javasoltak, de mindig azt kell prioritásként kezelni, hogy az adott polcrendszer pontosan mekkora maximális terhelést bír el.

Ha szeretne rendelése leadása előtt bővebb információt kérni az adott polcrendszer kapcsán, akkor nem érdemes habozni, hiszen a megadott elérhetőségeken keresztül szakemberünkkel fel lehet venni a kapcsolatot. A Salgó polc csavar nélküli típusait sokan keresik, így ez egy nagyon jó visszajelzés lehet leendő vásárlóink számára is. Tekintse meg referenciáinkat, így még inkább meggyőződhet arról, hogy a Salgó polc csavar nélküli kialakításban egy megfelelő választás.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}