Logo

Mindenképpen javasolt megismerkednie azokkal a polcrendszerekkel, amelyeknek a segítségével a lehető legpraktikusabban tudja megoldani a tárolást, legyen szó háztartásról vagy ipari raktárról. A Salgó polc olcsón és nagyon jó minőségben szerezhető be Cégünktől, amelyet egyre többen választanak.

Nem mindegy, hogy milyen célra lesz használva az adott polcrendszer. Teljesen más teherbírással rendelkezőre van szükség, ha háztartási vagy ipari céloknak kell eleget tenni. Egy család otthonában a Salgó polc olcsón történő beszerzése lehetővé teszi azt, hogy a kamrában vagy a garázsban a lehető legköltséghatékonyabban legyen kialakítva egy olyan polcrendszer, amely sok mindent el tud nyelni. Ipari területen raktárakban javasolt a fém polcrendszerek használata.

Polcrendszerünk egyik legnagyobb előnye az, hogy elemekből gyorsan felépíthető, illetve egy költözés során ugyanúgy darabokra lehet szedni. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a polcok megfelelő felületkezelést kapjanak. A Salgó polc olcsón kisebb méretben szerezhető be, míg ha nagyobb polcot szeretne, akkor az már többe kerül. A paraméterek, így a méret, az összeszerelési mód, vagyis hogy csavarmentes-e vagy csavaros az elemek összeillesztése, illetve a felületkezelés módja függvényében is változik.

A Salgó polc olcsón gyors kiszállítással érhető el. Szakembereink segítségére is számíthat, ha egyedi igények alapján szeretne fém polcrendszert beszerezni. A folyamatos innovációnak köszönhetően polcrendszereink igazodnak a legújabb elvárásoknak és szabványoknak is. A Salgó polc olcsón olyan lehetőséget jelent, amely a legegyszerűbben megoldja tárolási problémáit.

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}