Logo

Sokszor nagy dilemmát okoz, ha egy nagy csarnokot kell berendezni úgy, hogy ott a raktározási szempontoknak teljesen meg lehessen felelni. Fém polcrendszereink a legtöbb megrendelő igényének eleget tesznek. A Salgó polc saroklemezes kialakításának köszönhetően kifejezetten stabil felépítésű.

Egy polcrendszer esetében a nagyság és a szerkezet felépítése, az ahhoz használt anyagoknak a minősége, tulajdonságai meghatározzák azt, hogy maximálisan mekkora súlyt lehet rajta elhelyezni. Minden esetben részletes bemutató leírással látjuk el termékeinket, így a terhelhetőség kapcsán is pontos adatokhoz juthat. Ha autószerelő műhelye van vagy gumiszervizt üzemeltet, akkor ott szükség lehet speciális polcrendszerekre, amelyeket kínálatunkban megtalálni.

A Salgó polc saroklemezes kialakítása, csavaros vagy csavarmentes felépítése meghatározza a végső árat is. Termékeinket számos neves cég is használja raktárépületeiben. Pontos referenciáink kapcsán itt, weboldalunkon mindent megtudhat. A polcrendszer kialakítása kapcsán a hátsó lemeznek is jelentősége van, amely szintén növeli annak stabilitását. A legjobb minőségű fém elemekből állítjuk össze polcrendszereinket. A Salgó polc saroklemezes felépítése lehetővé teszi azt, hogy kifejezetten nagy teherbírású legyen egy akár több méter magas polc is.

Ha érdeklődik a Salgó polc saroklemezes típusainak pontos árai kapcsán, akkor honlapunkon részletes árlistát is olvashat, illetve lehetősége van egyedi árajánlatot kérni. Alakítson ki polcrendszert Cégünk segítségével, amely egyre szélesebb ügyfélkörrel rendelkezik! A Salgó polc saroklemezes típusaiban megtalálja azt, amit keres!

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}