Logo

Egy zsúfolt garázsban, tárolóhelyiségben már nem mindig kellemes még több dolgot elhelyezni. Sokan nem tudják, hogy egy megfelelő polcrendszerrel rengeteg helyet fel lehetne szabadítani. A Salgó fém polcok kifejezetten azért jöttek létre, hogy raktárosoknak, garázstulajdonsoknak és tulajdonképpen bárkinek minőségi tárolási lehetőségeket biztosítsanak jó áron, könnyű összeszereléssel.

A Salgó fém polcok talán a leggyakrabban használt tároló eszközök manapság egy igényes és rendezett tárolóhelyiségben. Kialakításuk mindenkor a célnak megfelelő és rengeteg féleképpen összeállíthatók. A Salgó fém polcok minőségi anyagokból készülnek és akár több szintes elrendezésben is felállíthatók, amely rengeteg tárolóhelyet biztosít azok számára, akiknek szüksége van rá. Üzletekben, raktárakban, műhelyekben szinte mindig megtalálhatók ezek a polcok és nem is véletlenül.

Mivel fémből vannak, szinte semmi szükség nincs karbantartásukra, nem rendelkeznek azokkal a problémákkal, mint a fa polcok és rendkívül sokáig használhatók maradnak. Ha pedig már nincs rájuk szükség, akkor anyagbéli sérülés nélkül szétszerelhetők, máshol összeállíthatók. A Salgó fém polcok egyik további előnye, hogy esztétikumuk mellett lényeges a terhelhetőségük, különösen, ha megerősített állványzattal kérjük őket.

Salgó polcrendszereink kiváló áron érhetők el és remek beruházásnak bizonyulhatnak vállalkozások és magánszemélyek számára egyaránt. Cégünk által lehetőség van egyedi polcrendszerek tervezésére is kiváló áron, valamint komplex rendszerek összeállítására is raktár-, üzlethelyiségekben.

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}