Logo

Sokan nem is tudják, milyen hasznos lehet egy praktikus és minőségi polcrendszer egy garázsba vagy tárolóhelyiségbe. Egy könnyen összeszerelhető, igények szerint felállítható polcrendszer ráadásul hatalmas segítség lehet például műhelyekben és raktárakban is. A Salgó polc fajták kifejezetten ezt kínálják azok számára, akik helyet szeretnének spórolni és hatékonyan szeretnék megoldani a tárolást garázsukban/üzletükben.

A Salgó polcok egyik legnagyobb előnye, hogy szinte bármilyen módon összeállíthatók és különböző kivitelekben is érkeznek. Cégünknél választhatók Salgó polc fajták csavaros, csavarmentes és festett vagy festés nélküli kivitelben is. Olyanra tervezhető a polcrendszer nálunk, amely tökéletesen illeszkedik az elképzelésekhez!

Létezik manapság már gyorsabban, csavarok nélkül összeszerelhető és különféle kiegészítő tartozékokkal, mint például praktikus fiókokkal, akasztó rudakkal bővített változat is, amelyeknek kialakítása nem sokkal nehezebb, mint egy hagyományos Salgó rendszer összeállítása.

Cégünknél lehetőség van teljesen egyedi elképzelések megvalósítására is! A kibővített változatok sokszor hatékonyabbá teszik a tárolást és egyszerűbbé az összeszerelést. Az akasztóhorgos csatlakoztatás például gyorsabb szerelést tesz lehetővé, a csavaros kivitel gyorsabb szétszerelést, a csavarmentes kivitel pedig azoknak ajánlott, akik biztos elképzeléssel rendelkeznek és sokáig szeretnék végleges állapotban használni a Salgó polcrendszert.

A Salgó polc fajták végtelen változatossággal érhetők el weboldalunkon. Megbízható csavaros, csavarmentes polcrendszerek kiváló áron!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}