Logo

Elég volt a régi, elhasználódott, ízléstelen polcokból, az irodában, otthon, a garázsban? A megoldást a Salgópolc jelenti, amely már évtizedek óta biztosít hatékony módszert üzlethelyiségek, raktárak, irodák tárolóalkalmatosságaként. A Salgópolc előnye, hogy strapabíró, megbízható és rendkívül sok hely spórolható meg használatával, hiszen nem kell többé a földön elhelyezni a tárolandó tárgyakat, ingóságokat. 

Többszintes polcrendszer hozható létre a legjobb alkatrészekből, állványokból, polcokból, amely évtizedekig remek szolgálatot fog tenni ott, ahol szükség van rá.

A Salgópolc, népszerűségének köszönhetően, ma már rengeteg különböző kivitelben is elérhető. Csavaros, csavarmentes, festett, festés nélküli és még sok egyéb változat is ügyfeleink rendelkezésére áll. A különböző Salgó elemekből ennek megfelelően nagy teherbírású és különféle alakzatú, önálló polcrendszerek hozhatók létre a mindenkori igénynek megfelelően különböző műhelyekbe, raktárhelyiségekbe, irodákba.

Cégünket első sorban azért hoztuk létre, hogy hatékony és megbízható tárolási megoldásokat biztosítsunk ügyfeleinknek. A modern Salgópolcok ezt remekül tükrözik.

A salgó polcrendszer egyik fő eleme egy anyagtakarékos, nagy méretpontossággal sorozatban gyártott újszerű profil, amely az alapját képezi a teljes rendszernek. Erre építkezve egy sokszintes, sokpolcos Salgó rendszer alakítható ki rendkívül jó áron raktárakban, garázsokban, műhelyekben és tulajdonképpen bárhol, ahol szükség lehet rá. Mindezt azzal az előnnyel, hogy egyáltalán nem kerül sokba, mégis időtálló és megbízható! A Salgó polc ezáltal a jövő tárolóalkalmatossága.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}