Logo

Nincs talán manapság még egy olyan költséghatékony polcrendszer, mint a Salgó. Egy olyan termékről van szó, mely rendkívül gyorsan összeszerelhető és szét is szedhető, továbbá az igényeknek megfelelően teljes mértékben testreszabható. A Salgó polc árak ráadásul rendkívül kedvezők, mivel egy minimális anyagfelhasználással készülő polcrendszerről van szó, amely azonban elkészültével rendkívül minőségi.

A Salgó polc árak ráadásul rendkívül kedvezők, mivel egy minimális anyagfelhasználással készülő polcrendszerről van szó, amely azonban elkészültével rendkívül minőségi. A weboldalunkon megtekinthetők az árak részletesen, elemekre lebontva, továbbá gyors online rendelés mellett van lehetőség testreszabott polcrendszerek beszerzésére akár nagy mennyiségben is.

Miért érdemes a Salgót választani?

Rendkívül mobilis és teljes mértékben igényekhez igazodó polcrendszerről van szó, mely annak megfelelően állítható össze, hogy mekkora terhet kell kibírnia, továbbá, hogy mekkora mennyiségű árut, terméket, egyebet kell rajta tárolni. Salgó polc csavarmentes kivitelben, kapcsolható, csavar nélkül összeállítható polcos kivitelben és egyéb verziókban is megrendelhető online, kedvező árak mellett.

A csavaros és csavarmentes Salgó a legmegfelelőbb iratok, kisméretű alkatrészek, különféle anyagok rendezett tárolására. Nem kell többé a földön vagy az íróasztalokon tárolni azt, ami nem oda való. A különböző méretű polc elemek lehetővé teszik a legváltozatosabb megoldások kialakítását is kedvező Salgó polc árak mellett. Mindenféle vállalkozás számára ajánlott a Salgó polcok megismerése, mivel az anyagok, termékek tárolását nagymértékben leegyszerűsítik ezek a modern polcrendszerek. Olcsó, hatékony és elérhető megoldás mindenki számára!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}