Logo

Modern raktárakban rendkívül fontos az, hogy az áruk tárolása megfelelően meg legyen oldva akár hosszabb időtartamokra is. Mindemellé egy olyan polcrendszert szükséges, mely bármikor könnyen átalakítható és összeszerelése is egyszerű. A Salgó polcrendszereknél nincs jobb választás, ha az említett szempontok fontosak.

A raktári polcrendszerek terén egyértelműen a Salgó a nyerő már évtizedek óta. A Salgó rendszerek rengetegféleképp összeszerelhetők és bővíthetők, így tulajdonképpen annyira komplex és kiterjedt raktári polcrendszer hozható létre, amilyenre csak szükség van.

Egy nagyobb raktárban manapság ráadásul már igazodni kell ahhoz is, hogy pontosan milyen tárgyak kerülnek fel a polcokra, hiszen a teherbírás tekintetében a polcrendszert is ennek megfelelően kell kialakítani. A Salgó polcok azért is jók, mert blokkonként meg lehet határozni, hogy milyen polcelemek kerüljenek be a rendszerbe. Csavaros és csavarmentes típusok is a rendelkezésre állnak, a folyamatos innovációnak köszönhetően pedig minden Salgó raktári polcrendszer nagyon stabil és esztétikus kialakítással rendelkezik.

A Salgó raktári polcok a lehető legtöbb elvárásnak képesek eleget tenni, továbbá kifejezetten költséghatékonyak annak ellenére, hogy fémből készül egész szerkezetük.

Előszeretettel használják a modern Salgó rendszereket raktárak, autószerelő műhelyek, gumis műhelyek és egyéb vállalkozások, ahol sok dolgot kell megfelelően tárolni. Ha fontos az olcsóság és a megbízhatóság a raktári polcrendszereknél, akkor a Salgó az ideális választás!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}