Logo

Raktárakban és műhelyekben kiemelt szerepe van manapság annak, hogy a szerszámok és az áruk milyen módon vannak tárolva. Egy jó polcrendszer segítségével praktikusan megoldható a tárolás mindamellett, hogy az biztonságos és praktikus is egyben. A polc bolt rengeteg különböző Salgó polcos megoldást biztosít, ha egy megbízható és költséghatékony polcrendszerre van szükség például egy autószerelő műhelyben, egy raktárban vagy egy szállítmányozó cégnél.

Csavaros és csavarmentes rendszerek egyaránt kaphatók a polc boltban annak megfelelően, hogy mire van szükség. A polc bolt emellett gyors online rendelést is biztosít teljes mértékű testreszabhatósággal is, így mindenki kiválaszthatja, hogy pontosan milyen főelemre, Salgó oszlopokra és egyéb alkatrészekre van szüksége az ideális rendszer létrehozatalához.

A Salgó polcok fő előnye, hogy szinte bármilyen módon összeszerelhetők. Az oszlopok számos bemeneti nyílással és rögzítési ponttal rendelkeznek, így olyan magasra tehetők a tényleges polcelemek, amilyenre csak szükséges. A Salgó rendszerek ráadásul remekül összeköthetők és bővíthetők, így egészen nagy magasságokban is biztonságos polcrendszereket lehet létrehozni, ami rengeteg tárolásra alkalmas helyet biztosít.

A Salgó polc bolt kínálata igen széles, így garantált, hogy mindenki megtalálja a megfelelő összeállítást.

Nagyon sokan nem is tudják, el sem tudják képzelni, hogy milyen összetett rendszerek a polcok és hogy mennyi lehetőség rejlik bennük. A polc boltban mindenki megismerheti a legmodernebb és legköltséghatékonyabb polcrendszereket.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}