Logo

Ha manapság olcsó polcrendszer kialakítása a szempont, akkor érdemes mindenképp a Salgó polcrendszereket választani, ugyanis rendkívül olcsó és megbízható megoldásról van szó, melyet előszeretettel alkalmaznak raktárakban, műhelyekben és egyéb helyeken.

A Salgó polcok és a fém polcok általánosságban remek teherbírással rendelkeznek, ráadásul sokféleképp ki lehet őket alakítani. Eldönthetjük, hogy milyen magasságban és hány szintes polcrendszert szeretnénk létrehozni, az összeszerelés pedig kifejezetten egyszerű folyamat, pár csavar segítségével megoldható.

Webáruházunkban Salgó polcok elérhetők csavarmentes és csavaros kivitelben egyaránt, rengeteg lehetőséget biztosítva arra, hogy egy összetett polcrendszert bárhol létre lehessen hozni. A fém polc típusok mindegyikénél pontos adatok találhatók a teherbírással, méretekkel és az összeszerelés módjával kapcsolatban.

A polcrendszerek alapvetően egy főelemből és egy állványból állnak, így egy kifejezetten anyagtakarékos és megbízható megoldásról van szó.

A Salgó fém polcok nagy méretpontossággal sorozatban gyártott újszerű profillal érkeznek, mely raktárkészletről igény esetén azonnal elérhető és szállítható. Ezen kívül egy Salgó oszlopra is szükség van az összeszereléshez, mely egy speciálisan hengerelt lábprofil. A csavarmentesen építhető Salgó oszlop magasságától függ a szükséges vízszintes és diagonális merevítők darabszáma, továbbá a polcrendszer kiterjedtsége is, így ennek megfelelően érdemes megválasztani az oszlopokat. Ha sok mindent kell tárolni és olcsó polcrendszerre van szükség, akkor a Salgó fém polcok a legjobbak!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}