Logo

Azoknak a vállalkozásoknak, amik raktárhelyiséggel vagy műhellyel rendelkeznek, valamilyen módon meg kell oldaniuk a termékek, áruk, szerszámok tárolását. Ez sok esetben nem olyan egyszerű, mint amilyennek sokan gondolják, hiszen nem csak a megfelelő méretű épületet kell biztosítani hozzá, hanem azokat a tárolóegységeket is, amiken minden kényelmesen elfér. A nagy teherbírású polc remek választás, hiszen bármilyen helyiséget könnyedén be lehet rendezni vele, csupán arra kell figyelmet fordítani, hogy a megfelelő méretben és mennyiségben álljon rendelkezésre.

Ebben nyújt segítséget a weboldalunk, ahol az állványok, polcrendszerek széles választéka megtalálható. A vásárlók az egyéni igényeik, elvárásaik és céljaik szerint tudják kiválasztani a nagy teherbírású polcokat, melyekre szinte bármi ráhelyezhető. Kínálatunkban a csavaros és a csavarnélküli változatok is szerepelnek, mely elnevezések arra utalnak, hogy milyen módon kell összeszerelni őket.

Bármelyikre is esik a választás, az elemek összeillesztése szinte gyerekjáték, nem kell hozzá szaktudás, legfeljebb csupán egy kis türelem és kézügyesség, amire szükség van. Mivel a nagy teherbírású polcok ára rendkívül kedvező, ezért lehetőség nyílik arra, hogy a raktárak, műhelyek kialakítása költséghatékony legyen. Ez manapság nagy szónak számít, hiszen a pakolásra alkalmas állványok beszerzése, helyszínre szállítása rendszerint hatalmas összeget emészt fel. Nem is csoda, hogy az elmúlt időszakban nagy népszerűségre tettek szert ezek a masszív polcelemek, hiszen elképesztően gyorssá és olcsóvá teszik a pakolást.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}