Logo

A mindennapok során az emberek könnyen fel tudnak halmozni olyan dolgokat, amiket csak alkalomadtán vesznek elő. Ezeket rendszerint nem a lakásban tárolják, hanem a pincében, a garázsban, a műhelyben vagy a házhoz közeli melléképületben. Ilyenkor jó szolgálatot tesz egy-két remek kialakítású Salgó állvány, amik lehetővé teszik, hogy a házigazdák mindent gondosan elpakoljanak.

Sokan megoldják a dolgot azzal, hogy a holmikat félredobják azt az elvet követve, hogy “csak ne legyen útban”. A rendszer nélküli tárolás azonban könnyen előidézheti, hogy amikor szükség van valamire, pont akkor nincs meg az adott tárgy. Ennek kivédésére érdemes olyan Salgó állványokat, polcokat használni, amik elég masszívak ahhoz, hogy nagyobb mennyiségű holmi is elférjen rajtuk, függetlenül attól, hogy mekkora súlyt nyomnak.

Itt vannak például a nehéz szerszámok, szerszámkészletek, amik nem feltétlenül kerülnek kézbe minden nap, de ha kellenek, akkor viszont nincs idő a hosszas keresgélésre. Ugyanez a helyzet akkor is, ha ruháról, könyvekről, játékokról vagy más dolgokról van szó, amik esetében szintén fontos, hogy megfelelő módon legyenek elpakolva.

Kínálatunkban többféle típusú és méretű Salgó állványok is szerepelnek, melyek azért kerülnek forgalomba, hogy megkönnyítsék az emberek dolgát. Mivel nálunk az árak sincsenek az egekben, ezért a vásárlás közel annyira örömteli, mint maga a beszerzésre kerülő termékek használata. Nem érdemes sokat gondolkodni a döntésen, hiszen ezek a polcok minden szempontból megfelelőnek bizonyulnak.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}