Logo

Nem túlzás azt állítani, hogy a Salgó polcok, állványok használata manapság szinte már nélkülözhetetlen, ha valaki igényesen, kényelmesen és költséghatékonyan szeretné megoldani a holmik tárolását. Akkor is, ha nagy alapterülettel rendelkező raktárhelyiségekről, műhelyekről van szó, és akkor is, ha egy kisebb méretű garázsról, pincéről vagy melléképületről. A professzionális kialakításuknak köszönhetően ezek a masszív szerkezetek bárhol könnyedén elférnek, igény esetén pedig egy egész állvány- vagy polcrendszer felépíthető belőlük. Mivel a Salgó polc méretek rendkívül változatosak, ezért minden vásárló gyorsan megtalálhatja azokat a típusokat, amik megfelelőnek bizonyulnak.

Először is nagyon fontos, hogy le legyen mérve annak az épületnek vagy helyiségnek a szélessége, magassága, ahol elhelyezésre kerülnek majd az állványok. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy pontos mérések helyett inkább saccolnak, de ez nem túl szerencsés, hiszen sok kellemetlenséget okozhat, ha nem a megfelelő Salgó polc méretek kerülnek kiválasztva.

Kínálatunkban a 610 mm szélességtől kezdve, egészen az 1200 mm-ig vannak állványok, amik különböző magassággal rendelhetők meg. Ezeket a paramétereket mindenképp figyelembe kell venni, amennyiben az a cél, hogy a terület helytakarékosan legyen berendezve. Az sem jelent gondot, ha csak a felállítást követően derül ki, hogy szükség lenne még néhány polcelemre, hiszen utólag is könnyen összeilleszthetők az egyes darabok.

Csupán a Salgó polc méretekre kell odafigyelni, a többi már csak részletkérdés.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}