Logo

Amikor szóba kerül a holmik tárolása, akkor sokan sokféleképpen vélekednek a dologról. Vannak, akik azt mondják, hogy elég, csak félretenni őket valahova, mások pedig azon a véleményen vannak, hogy a rendszerezésre is nagy figyelmet kell fordítani, hiszen sosem lehet tudni, hogy mikor lesz újra szükség rájuk. A Salgó polcrendszer remek választásnak bizonyul, hiszen bárhol könnyedén felállítható, még akár a konyha melletti kis kamrában, a garázsban vagy az udvaron is.

Az állványokat persze nem csak a háztartásokban lehet használni, hanem akár kereskedelmi egységekben, raktárhelyiségekben és autószerelő műhelyekben is, ahol a termékek, áruk, alkatrészek elpakolása, tárolása nem kedv kérdése. A Salgó polcrendszer ebben az esetben is ki tudja szolgálni a felhasználók igényeit, hiszen különböző méretben és kialakításban kaphatók az egyes elemek. Kínálatunkban a csavaros és a csavar nélküli modellek is szerepelnek, így minden vásárló a saját belátása szerint tud dönteni. Bármelyik változat is kerül beszerzésre, az összeszerelés szinte gyerekjáték, hiszen csak néhány alapvető szerszám használata szükséges hozzá.

A Salgó polcrendszer hatalmas előnye, hogy igény szerint bővíthető, még akár utólag is, amikor már minden elem a helyére került. A gondosan felépített állványzatok lehetővé teszik, hogy mindenki a saját elképzelésének megfelelően oldja meg a különböző tárgyak, holmik elpakolását. Mindezért cserébe nem feltétlenül kell kiadni irreálisan nagy összeget, hiszen üzletünkben kedvező feltételek mellett lehet beszerezni a szükséges polcelemeket.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}