Logo

A Salgó fém polc rendszerek segítségével áttekinthetően, rendszerezve, akár gyártási, előállítási idő szerint tárolhatóak a termékek, természetesen gondoskodva a tökéletes helykihasználásról. Akár személyes igényeknek megfelelő fém polc rendszerek is kialakíthatóak, így a raktárak belmagassága és rendelkezésre álló alapterülete is teljesen kihasználható.

A nagykereskedelmi körülmények közötti tárolás korántsem egyszerű feladat. Nem csak a rendelkezésre álló polcok teherbírására érdemes kiemelt hangsúlyt helyezni, hanem arra is, hogy az épület minden négyzetmétere optimálisan kihasználható legyen. A tapasztalatok azt mutatják, hogy kiemelt jelentőséggel bír az, mennyire megbízható polcrendszer mellett tesszük le a voksot. Ezen nem csak az időtálló minőség múlhat, hanem az is, hogy személyre szabható-e a rendszer, és lehetővé teszi-e az optimális helykihasználást.

Napjainkban a raktárbérlés és a tárolás nagymennyiségben nem olcsó mulatság. Nem véletlen, hogy a nagykereskedések, ipari csarnokok, raktárak állványozásakor a helykihasználás rendkívül fontos.

A nagy népszerűségnek örvendő Salgó polcok csavaros és csavarmentes kivitelben is állnak rendelkezésre. A gördíthető megoldásnak köszönhetően egyszerűen mozgatható a rendszer, sőt, akár gumiabroncs tárolásra is kiválóan alkalmasak a márka rendszerei.

A minőségre mi más lehetne a legjobb bizonyíték, mint a garanciavállalás?

A fém polcok tulajdonképpen bármilyen környezetbe kitűnően beilleszthetőek, összeszerelésük pedig a laikusok számára sem jelenthet problémát.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}