Logo

Amikor tárolásról van szó, akkor az optimális helykihasználás és a praktikusság rendkívül fontosak. Így van ez akkor is, ha nagykereskedelmi vagy például gyárakban előforduló raktározásról van szó. Ilyenkor akár az is cél lehet, hogy az alkalmazott polcrendszerek egyszerűen mozgathatóak, és igény szerint átalakíthatóak legyenek.

A területen a Salgó polcok minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. Nem csak a felsorolt előnyökkel bírnak, hanem a nagy teherbírás is utolérhetetlen pozitívumának számít. Nem ritka, hogy kifejezetten nehéz, raklapos áruk kerülnek a polcokra, s ilyenkor korántsem mindegy, hogy milyen magasra építkezhetünk a polcokból, és mennyire stabil az így kapott rendszer.

A Salgó polcrendszerek garantált minőséggel állnak rendelkezésre. A csavaros vagy csavarmentes kialakítás mellé stabilitás társul, ez pedig nem elhanyagolható szempont a tárolásban.

Az elérhető árkategóriát képviselő polcrendszerek akár használtan is beszerezhetőek, ez gyakorlatilag semmit sem ront az általuk nyújtott minőségen.

A Salgó polcrendszerek könnyen összeszerelhetőek, és a kínálatban mindenki megtalálhatja azokat a megoldásokat, melyek a rendelkezésre álló helynek, a tárolási igényeknek a leginkább megfelelnek.

Érdemes minőségi polcok mellett dönteni, hiszen egy megbízható márkával hosszú éveken át kifogástalan állapotban szolgálják majd a tárolás, és ezzel a munkavégzés hatékonyságát azok. Nagykereskedések, tárolással, raktározással foglalkozó cégek számára egyaránt remek választásnak bizonyulnak a Salgó polcrendszerek.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}