Logo

Ha tárolásról van szó, akkor mindenki szeretnél a lehető legolcsóbban megúszni a szükséges eszközök, elemek beszerzését. Vannak azonban olyan területek, melyek kapcsán nem érdemes spórolni, hiszen annak a strapabírás, valamint az időtálló minőség láthatják kárát. A Salgó polcrendszerek minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, és az általuk megnyilvánuló kereslet évek óta töretlen. Nem másnak köszönhetik ezt, mint az általuk nyújtott kimagasló minőségnek és a személyre szabhatóságnak.

De mitől függően alakulnak a Salgó polc árak?

Mennyire mélyen kell a zsebünkbe nyúlni ahhoz, hogy egy méretes raktárcsarnokot beszereljünk az optimális helykihasználást lehetővé tevő polcokkal?

A Salgó polc árak attól függően is alakulnak, hogy csavaros vagy csavarmentes kivitelben szeretnénk rendszert választani. Természetesen nem elhanyagolható szempont a méret, és a mennyiség. A tapasztalatok azt mutatják, hogy akár mennyiségi kedvezmények is elérhetőek akkor, ha nagymegrendelőről van szó.

 A Salgó állványok minden raktározási igényt kielégítően állnak rendelkezésre, és a tárolni kívánt termékek, raklapok számára biztosan megtalálhatóak az ideális mérettel rendelkező rendszerek.

A Salgó polc árak attól is függenek, hogy mennyire speciális igényekkel rendelkezünk. Beszerezhetőek gumitároló állványok, de például polcos galériák is megvalósíthatóak segítségükkel.

Nem csak raktárak és cégek számára javasolják a szakemberek a Salgó rendszereinek használatát, hanem akár háztartásoknak is.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}