Logo

A kis- és nagykereskedelmi egységek rendszerint hatalmas árukészlettel rendelkeznek, aminek a tárolására olyan megoldást kell találniuk, ami minden szempontból megfelelőnek bizonyul. Először is rendkívül fontos, hogy olyan polc kerüljön kiválasztásra, ami kellőképpen ellenáll a rendszeres használat során keletkező erőhatásoknak, ellenkező esetben könnyen előfordulhat, hogy a nagy súly alatt rövid időn belül tönkremegy. Mivel nehéz megállapítani, hogy időközben mennyi áruval lesz több vagy kevesebb a raktárhelyiségben, ezért olyan polcrendszert kell létrehozni, amit igény esetén gyorsan és egyszerűen át lehet alakítani.

A Salgó polcok minden esetben minőségi alapanyagokból kerülnek előállításra, ami biztosítja, hogy a használatuk sok éven keresztül problémamentes legyen. Nem véletlen, hogy már szinte az összes kereskedelmi egység raktárhelyiségében megtalálhatók ezek a speciális kialakítású tárolórendszerek, hiszen több szempontból is kedvező választásnak bizonyulnak.

Az egyes elemek könnyen összekapcsolhatók, és akár utólag is módosíthatók, változtathatók, ami lehetővé teszi, hogy a tárolás mindig tervezhető legyen. Kínálatunkban a csavaros, valamint az anyagtakarékos, csavar nélküli Salgó polcok is megtalálhatók, amik különböző méretekben kaphatók.

Ami az árakat illeti, az alakítható tárolórendszereket elfogadható ráfordítások mellett lehet megvalósítani.

Bármekkora térről is legyen szó, a Salgó polcok minden esetben remek megoldást kínálnak az áruk, termékek költséghatékony tárolására.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}