Logo

Tárolási problémák gyors megoldására:  
Salgó polc csavarmentes kivitelben, kapcsolható, csavar nélkül összeállítható polcos állványrendszer raktári készletről, szinte azonnal szállítható, felszerelhető és használatba vehető.

A csavaros és csavarmentes salgó a legmegfelelőbb fémpolc iratok, kisméretű alkatrészek, különféle anyagok rendezett tárolására. Polcrendszereink harmonikusan illeszkednek az irodai és a raktári környezethez. A különböző méretű  polc elemek lehetővé teszik a legváltozatosabb megoldások kialakítását.

A kialakított csavaros és Salgó polc csavarmentes kivitelben alapmezőket, további tetszőleges számú kiegészítő polc mezővel bővíthetjük. A polcrendszer hosszát kizárólag a rendelkezésre álló terület és az Ön igényei határozzák meg.

Salgó állvány rendszereink szerkezeti és kiegészítő elemeinek kialakítása egyszerű. Az általunk forgalmazott Salgó polc csavarmentes kivitelbenrendszer széles méretválasztékot biztosít. Termékeink között minden raktározási igényt kielégítő salgó polc elemet megtalál.

A rendszerelemek felhasználásával többszintes állványrendszerek galériák, továbbá mobil, gördíthető állvány felépítmények is készülhetnek az Ön igényeire szabva.

A Salgó rendszereink kiegészítésére számos alkatrész található kínálatunkban. Ilyenek például a hátsó és oldalsó borítólemezek, polcosztók, különféle speciális leválasztók, gumitárolók, polcos galériák.

A rendkívül kedvező Salgó polc ár nem csak raktározási, hanem otthoni tárolási célokra is elérhetővé teszi fémpolcainkat.

A polcrendszereink teherbírásának köszönhetően nagyobb súlyú áruk, több évnyi irat, gépek is kényelmesen és praktikusan tárolhatók kis helyen.

Raktára, tároló helyisége, műhelye berendezéséhez válassza a könnyen és gyorsan az igényeinek legmegfelelőbb méretben összeállítható fémpolcainkat. Kérje ingyenes ajánlatunkat!