Logo

Thumb Gordithetoraklapos1
Thumb Gordithetoraklapos4
Thumb Gordithetoraklapos01
Thumb Gordithetoraklapos03
Thumb Gordithetoraklapos04

A gördíthető raklapos állvány az optimális megoldás.

Csökkentheti raktárépülete építési költségeit, vagy jobban kihasználhatja a meglévő területet.

Az elektromos vezérlésű gördíthető nehéz állvány a padlóba helyezett síneken gördül.

A terület belmagasságának maximális kihasználása leginkább gördíthető nehéz állványokkal lehetséges. A hagyományos soros állványokhoz képest többszörösére növelheti a raktára kapacitását. Nagyban csökkenthetők az üzemeltetési költségek. Ezt a megtakarítást igazán a hűtött raktárak esetén lehet kimutatni.

A gördíthető nehéz állványt számtalan kiegészítő elem teszi alkalmassá minden féle raklapra helyezett áru tárolására. Gördíthető nehéz állványaink ideális megoldást nyújtanak hűtött vagy mélyhűtött raktárak berendezésére.


Kiszolgálás

A gördíthető állványban normál targonca folyosók nyithatók ezért a rendszerek nem igényelnek speciális felrakó gépeket. A gördíthető nehéz állványok kezelése az egyes alvázakról történik. A gördíthető állvány mindkét oldalán elhelyezett fotocella sorompók veszélyhelyzet érzékelésekor azonnal megállítják a mozgó gördíthető állványt.

 Ajanlatkeresikon DÍJMENTES AJÁNLATÁT ITT KÉRHETI!

Előnyök:

  • A rendelkezésre álló tér maximális beépítése – 1 db munkafolyosóra van szükség.
  • A hagyományos soros állványokkal szemben 80%-al több táró kapacitás nyerhető.
  • Nagyobb értékű áruféleségek biztonságos elzárása.
  • 100%-os hozzáférhetőség minden egyes rakathoz.
  • Ideális hűtött raktárakban.

A raklapos gördíthető állvány főbb részei: (szerkezeti felépítése)

  1. Az alváz: melegen hengerelt és megmunkált acélszerkezet, mely oldható (csavaros) kötésekkel szerelhető össze. Az egyedileg tervezett és személyre szabott gördíthető alvázak megfelelő számú és erősségű elektromos hajtás.  
  2. a padozatba süllyesztett nagy teherhordó képességű gördíthető sínrendszer: telepítése, beállítása nagyon precíz szintezést igényel a későbbi tökéletes működés érdekében.  
  3. a raklapos felépítmény:  régóta ismert és alkalmazott raklapos állványrendszereink melyeket az adott feladatnak megfelelően méretezünk.