Logo

Gumiabroncs-tároló

gumiabroncstarolosalgopolc1 smA gumiabroncsok optimális tárolási körülményei fontosak. Az abroncsokat csomagolt állapotban is tárolhatjuk.

Tovább...

Salgópolc irattár

salgopolcirattar1 smA legegyszerűbb megoldás a Salgó polcból összeállított irattári állvány. A salgó polc lehet horganyzott, vagy festett felületű.

Tovább...

Salgópolc galériák

salgopolcgaleria1 smAz általunk forgalmazott salgó polcból épített galériás állványrendszer az egyik leghatékonyabb polcrendszer.

Tovább...

Speciális csavaros, vagy csavarmentes polcrendszerek:

Társaságunk általunk forgalmazott csavaros és Salgó polc csavarmentes kivitelben elemek alkalmasak a különféle igények szerinti speciális polcrendszer kialakítására. A csavaros, vagy Salgó polc csavarmentes kivitelben, készleteinkből a tervezést követően bármikor összeszerelhető gumiabroncs tároló, vagy irattári polcrendszer. A csavaros, vagy Salgó polc csavarmentes kivitelbenokból épülő galériás polcrendszer oszlopai, vagy salgó keretei a rendelést követően kerülnek gyártásra. A csavaros salgó oszlopok, egyedi szerkezetek összeszerelésére is alkalmasak (pl.: salgó polcos galéria lépcső szerkezete)

Amennyiben Önnek csavaros, vagy Salgó polc csavarmentes kivitelbenrendszerből épült irattár, vagy salgó polcos galéria, esetleg gumiabroncs tároló polcrendszerre lenne szüksége, keressen minket elérhetőségeinken, vagy kérjen személyre szabott ajánlatot. Vállaljuk a meglévő csavaros, vagy csavarmenetes salgó polcból épült polcrendszerek szakszerű bontását, költöztetését és igény szerinti felszerelését, esetleges kiegészítését.