Logo

Előbb-utóbb minden raktárban felmerül a kérdés, hogy miként tároljuk az egyre növekvő terméksokaságot. A szállítmányozó és raktározó munkakörökben folyton szükség van a megbízható, olcsó és praktikus tárolási lehetőségekre, ezt pedig manapság a legjobban a Salgó raktári polcrendszer képes biztosítani. Ezek a polcrendszerek csavaros és csavarmentes kivitelben is kaphatók, kifejezetten egyszerűen összeszerelhetők és nincs határ, hogy mennyi különböző kivitelben alakíthatók.

A polcrendszerekhez rendelhető egy állvány, a polcokat pedig ott szereljük be, ahol szükség van rá. Az állványrendszer bővíthető, így több tárhelyet lehet létrehozni függőlegesen terjeszkedve, ami azt jelenti, hogy a földön rengeteg hasznos hely megmarad.

Tökéletes választás a Salgó raktári polcrendszer bármilyen modern raktárba, ahol tárolni kell árut, termékeket. A csavaros és csavarmentes kivitelben is elérhető Salgó polcok kiválóan alkalmasak iratok, kisméretű alkatrészek, különféle anyagok rendezett tárolására, ráadásul karbantartási igényük egészen minimális.

Különböző méretű polc elemeink lehetővé teszik a legváltozatosabb megoldások kialakítását, és teljes mértékben az igényekhez lehet igazítani a raktári polcrendszert. A kialakított csavaros és Salgó polc csavarmentes kivitelben alapmezőket bármikor tovább lehet bővíteni tetszőleges számú polcelemekkel.

Érdemes körülnézni webáruházunkon, ugyanis részletes leírások találhatók minden Salgó polcelemről és felhasználhatóságukról. Költséghatékonyság, minőség, flexibilitás, Salgó!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}