Logo

A fémből készült akasztós polc remek alternatívát jelent, ha egy megbízható, ugyanakkor könnyen alakítható polcrendszert szeretne kialakítani.

Az akasztós salgó polc a Salgó polc csavarmentes kivitelben más néven. Előnye, hogy könnyen és gyorsan összeszerelhető, szétszedhető, átalakítható. A teherbírása hasonló, mint a csavaros változatnak, de az egyes elemeket nem kell csavarozni, csak összeakasztani.

Amikor nagy súlyokat pakolunk az állványokra, akkor óriási jelentősége van annak, hogy a polcoknak mekkora a terhelhetősége. Ha eldőlnek, összecsuklanak néhány raklap papír alatt, akkor az csak egyet jelent: nem a megfelelő paraméterekkel rendelkező polcok kerültek összeszerelésre. A salgó akasztós polcok nem okoznak csalódást, hiszen még akkor is remekül bírják a terhelést, amikor más termékek megfáradnak.

A megfelelő polcok összeillesztésével egy komplett polcrendszer hozható létre. Igény szerint akár az egész teret ki lehet tölteni az állványokkal, amiket aztán maximálisan meg lehet tölteni a tárolni kívánt holmikkal. Az akasztós polcok ideális választásnak bizonyulnak lakóterekbe, irodákba, raktárhelyiségekbe, autószerelő műhelyekbe, kereskedelmi egységekbe.

A felépített rendszerek teljes mértékben személyre szabhatók, utólag is alakíthatók, bővíthetők.

Bármi is legyen az elképzelése, szakértői csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy megtalálja Önnek a tökéletes tárolóegységeket, és azokaz az egyéni igényei szerint tudja használni. Forduljon hozzánk bizalommal.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}