Logo

Van egy termetes raktárhelyisége, ahol fel akar állítani egy komplett polcrendszert? Ez esetben körültekintően kell kiválasztania azokat az állványokat, fém polcokat, amiket aztán felhasznál arra, hogy egy strapabíró tárolóegységet hozzon létre. Nem számít, hogy mit szeretne rápakolni a polcokra, kulcskérdés, hogy azok kellőképpen bírják-e a terhelést vagy az első adandó alkalommal összecsuklanak?

Nem egyszer lehet hallani olyan balesetekről, amik azért történnek, mert a súlyos tárolóelemek eldőlnek, összecsuklanak vagy más módon rogynak meg a hatalmas súly alatt. Ilyenkor csak a szerencsének köszönhető, ha “csak” az árukészlet vagy az egyéb holmi sérül meg. Az már sokkal komolyabb helyzetet teremt, amikor a raktárhelyiségben dolgozó emberek testi épsége is sérül.

A salgó fém polc mindenkinek ideális választásfém, aki a tárolást nem akarja a véletlenre bízni, és mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy a polcrendszerek ne okozzanak károkat. Ezek a stramm polcrendszerek nem hagyják cserben, még akkor sem, ha a raktárhelyiségét egész terjedelmében be szeretné építeni.

Ha eddig azon gondolkodott, hogy ezt, hogy tudná megoldani úgy, hogy a felépített tárolórendszer elég masszív és biztonságos legyen, akkor a lehető legjobb helyen jár. A nálunk kapható fém polcok tökéletesen rögzülnek egymáshoz, ugyanakkor rugalmasan bővíthetők is. Nem feltétlenül kell tehát vásárláskor meghatároznia a végleges paramétereket - hosszúságot, magasságot -, hiszen időközben bármikor hozzászerelhet vagy elvehet belőle.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}