Logo

A kisebb-nagyobb polcrendszerek kialakítása nem mindig egyszerű feladat, hiszen az egyes elemeknek tökéletesen kell illeszkedniük egymáshoz. Nem árt, ha könnyen összeszerelhetők, de ami még ennél is lényegesebb, hogy kellőképpen bírják a terhelést. Még akkor is, ha egy óriási raktárhelyiségbe kerülnek, ahol faltól falig betöltik a teret, és több mázsányi árukészlet kerül rájuk. A komplett tárolórendszer kialakítása előtt felmerülhet a kérdés, hogy milyen skálán mozog a salgó polc ár?

Amilyen egyszerű a kérdés, olyan bonyolult a válasz, ugyanis az árak nagyon változatos képet mutatnak. Az, hogy végül mennyit kell fizetnie a salgó polcért, nagymértékben függ attól, hogy pontosan melyik termékre esik a választása. Az egyes elemek méretben, kialakításban és egyéb paraméterekben is különbözőséget mutatnak.

Nálunk szinte soha nincs két olyan vásárló, aki ugyanazokra a salgó polcokra adja le a rendelését. Szakértői csapatunk a személyre szabott megoldásokban hisz, és mindig arra törekszünk, hogy az egyéni igények figyelembevételével egyedi polcrendszereket készítsünk.

Ha bármiben a segítségére lehetünk, akkor az ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen a rendelkezésére állnak. Válaszolnak a salgó polc árakkal kapcsolatos kérdéseire, részletes tájékoztatást adnak a termékekről, szállítási, termék átvételi lehetőségekről. Bármilyen elképzelése is van a kialakításra kerülő állványokról, polcokról, segítünk, hogy valóra váljon, a végeredmény pedig maximálisan a megelégedésére szolgáljon.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}