Logo

Egy raktárban mindig adott szempontok szerint kell elhelyezni a tárgyakat, hiszen csak így lehet egy hatalmas árukészletben vagy irattárban gyorsan visszakeresni. Fontos szempont, hogy a polcrendszereken áttekinthetően lehessen tárolni.


Mindig az adott tevékenység szerint kell kiválasztani azt, hogy milyen paraméterekkel rendelkező polcok kerüljenek beszerezésre. Egyértelműen egy autószerelő műhelyben nagyobb teherbírásúakra van szükség, mint pl. egy irattárban. Gumiszerelő műhelyben is az abroncsok tárolását speciálisan kell elvégezni, hiszen azok nem érintkezhetnek olajjal és egymásra elhelyezve sem célszerű őket tárolni. Ilyen esetekben a kínálatban megismerhetőek a speciális tároló rendszerek, melyek kedvező árral rendelkeznek.

A polcrendszer acélból készülnek és horganyzott vagy festett felületi kezelést kapnak, amelynek függvényében maga az ár is változik. Több méret szerint lehet válogatni a termékek között, így teljesen az adott helyiség nagyságához lehet alakítani a polcokat. Ha nagy mennyiségben szeretne polcrendszert rendelni, akkor mindenképpen kérjen egyedi árajánlatot, hiszen ilyenkor járhatnak bizonyos kedvezmények.

Az itt megvásárolt polcokban nem fog csalódni, hiszen stabil kialakításúak és könnyen mozgathatóak is. Összeszerelésük és szétszerelésük sem bonyolult, így a költöztetésük minden gond nélkül megoldható. Ismerkedjen meg a csavaros és a csavarmentes típusokkal, melyek mindegyike praktikus tervezése miatt a vásárlók nagy kedvencének számít. Kérdése esetén lépjen kapcsolatba a megadott telefonszámon vagy e-mail címen!

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}