Logo

Önnek is már régóta gondot okoz a raktárban uralkodó rendetlenség? Ezt a problémát könnyen megoldhatja, ha a megfelelő kialakítással rendelkező polcokat vásárolja meg. Irattárakban, élelmiszer vagy alkatrész raktárokban a Salgó polcok nagy szolgálatot tesznek, hiszen rendszerezhetővé válik a tárolás.


A termékek népszerűsége annak köszönhető, hogy egyszerűen össze lehet őket állítani és harmonikusan beilleszthetőek az adott helyiségbe. Fémből készülnek a polcok csavaros és csavarmentes kötéssel.

A felületkezelés horganyzott vagy festett kivitelezéssel történik. A maximális teherbírás egy fontos szempont, amire oda kell figyelni a Salgó polc megrendelésekor. Ha nehéz tárgyakat szeretne tárolni, akkor ennek függvényében kell kiválasztania az adott polcot. A tervezés során olyan megoldás került kiválasztásra, amely a lehető legstabilabbá teszi ezeket a polcrendszereket.

Ha a raktár költöztetésére kerül sor, akkor egyszerűen szét lehet őket szerelni. Több méret közül választhat, így ez szerint változik az ár is. Lehet igényelni hátlapokat és polcelválasztókat is, melyek még praktikusabbá teszik a tárolást. Állványrendszerek is megrendelhetőek. Gördíthető, mobil polcokra is szert tehet.

A termékekre garancia vonatkozik, de a magas minőségnek köszönhetően semmilyen panasz nem szokott jelentkezni. Egy online igényelt árajánlat keretében máris megtudhatja, hogy a fémből készített Salgó polc segítségével mekkora összegből hozható létre az adott célt szolgáló tároló rendszer az Ön raktárában! Ne habozzon, hanem vegye fel a kapcsolatot és rendeljen Salgó polcot!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}