Logo

Elég nagy feladatot jelent egy raktárnak a berendezése úgy, hogy az ne kerüljön sokba. A fából készített polcoknak az ára ezt nem teszi lehetővé. Ha a lehető legolcsóbban szeretne polcrendszerhez hozzájutni, akkor a fémből készülteket kell megismernie, melyre most alkalma nyílik. A Salgó polc teherbírása tekintetében a legjobbak közé tartozik. Praktikus megoldással készül, hiszen a csavaros összeszerelésű nagyon könnyen alakítható egyedi méretekre is.


Ha költöztetésre kerül sor, akkor a csavaros Salgó polcot teljesen elemeire lehet szedni. A kínálatban szereplő polcoknak az ára a teherbírás, így a méret, és a felületkezelés tekintetében is változik. Cégünknél széles kínálatban találja meg a speciális kialakítású Salgó polcokat is, melyek egy autógumi szerelő műhelyben nagyszerűen használhatóak.

Az állványos kialakítású polcrendszerek is igen kedveltek, melyekre nagy belmagassággal rendelkező raktárakban, csarnokokban lehet nagy szükség. Ha érdeklik a különböző méretű Salgó polcok, akkor ne habozzon, hanem ismerje meg az árakat! Ha teljesen egyedi méretre van szüksége, akkor ezt jelezze és egy külön árajánlatot fog kapni. Minőségi polcokhoz juthat hozzá, melyek modern kivitelezéssel készülnek.

Nem csak új, hanem használt polcrendszerek is megtalálhatóak a kínálatban, melyeknek az ára nagyon kedvező. Tekintse meg az árlistát, melyben nagyon részletesen megtalálja az adott termék paramétereit. Oldja meg a tárolási problémáit a lehető legolcsóbban és legegyszerűbben a mi segítségünkkel!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}