Logo

Egy autógumi javítással, tárolással foglalkozó cég esetében fontos, hogy ezen célnak megfelelő polcrendszer álljon rendelkezésre. Egy nagyon fontos szempont, hogy a gumiabroncs tároló védje a szennyeződésektől az autógumikat. Nem szabad olajjal vagy olyan szennyeződéssel érintkeznie az autóguminak, amely roncsolja annak anyagát. Speciális kifejlesztéssel jöttek létre azok a polcrendszerek, melyek kifejezetten gumik tárolására valóak. Nagyon praktikusan, szakszerűen, az előírásoknak megfelelően lehet elhelyezni egy ilyen polcrendszeren az abroncsokat.

 


Standard mérettel bíró gumiabroncs tárolót is lehet rendelni. Egyedi nagysággal bíró típust is lehet igényelni. Az itt megrendelt polcoknak az előnye, hogy biztosítják a gyors átszerelést, az autógumikat megfelelően lehet szortírozni méret és típus szerint, és minden szempontnak megfelelnek, amit az autógumi gyártók előírnak, illetve az adott helyiségben esztétikusan lehet elhelyezni.

Ha érdekli Önt is egy gumiabroncs tároló polcrendszer, akkor ismerje meg az árakat és a rendelés menetét, majd vegye fel a kapcsolatot az ügyintézővel! Minőségi típusokról van szó, melynek minden eleme horganyzott kivitelezésű. Egy nagyobb belmagassággal bíró helyiségben akár gumiabroncs tároló állványt is ki lehet alakítani. Ha szakszerűen szeretne autógumit tárolni, akkor válassza a Salgó polc termékeit, melyekkel eddig minden megrendelő elégedett volt. Irattárban elhelyezhető polcrendszerek is rendelkezésre állnak a kínálatban. Oldja meg a raktározást a lehető legpraktikusabban és a legkisebb költségen!

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}