Logo

Ha éppen azon töpreng, hogy miként rendezze be raktár helyiségét vagy irodáját, akkor már meg is találta a megfelelő megoldást. Ezen a honlapon fémpolcokra tehet szert, melyek nagyon jó minőségűek. A Salgó polc árakat több tényező is befolyásolja, így a méret és a felületkezelés típusa, illetve maga a teherbírás is. A fém elemekből álló polcok azért nagyon praktikusak, mert könnyen szét lehet őket szerelni, illetve az összeillesztés sem okozhat különösebb nehézséget. Ha nagyobb mennyiségben szeretne beszerezni ilyen fémből készített polc rendszereket, akkor kérjen egyedi árajánlatot.


Nagyon sokan érdeklődnek ezen tároló rendszerek iránt, hiszen a Salgó polc árak lehetővé teszik, hogy egy nagyobb alapterületű raktárat is a lehető legköltséghatékonyabban lehessen berendezni. Irodákban is nagyon praktikusan lehet használni ezeket a polcokat.

Autószerelő műhelyekben, autógumi raktárakban is a célnak megfelelve lehet őket használni. Ha érdeklik a Salgó polc árak, akkor online lehetősége van tájékozódni. Csavarmentes, csavaros, festett, horganyzott, illetve kisebb vagy nagyobb méretekkel bíró esetekben is eltérnek egymástól az árak.

Sokan érdeklődnek a Salgó polc árak iránt, így ha szeretné Ön is a lehető legkisebb összegből kivitelezhetően berendezni az adott raktárat, irattárat, irodát vagy műhelyt, akkor vegye fel a kapcsolatot! A fémpolcok minősége hibátlan, Ön sem fog bennük csalódni, hiszen nagyon sokáig lehet őket használni. Ezek a polcok megfelelnek minden fontosabb logisztikai szempontnak.

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}