Logo

Sok esetben kis költségvetésből kell megoldani egy nagy raktár berendezését. Ilyenkor szükséges mérlegelni az egyes lehetőségek között. Alapjában véve kettő típus, a fa és a fém polcok közül lehet választani. Ha megismeri ezt a lehetőséget, akkor kedvező árakon van lehetősége beszerezni új és használt polcrendszert is, melyek nem fából, hanem acél elemekből készülnek. Az itt megismerhető polcoknak az egyik legnagyobb előnye az, hogy elemekből állnak, így azokat gond nélkül össze lehet szerelni, majd pedig egy költöztetés esetén ugyanígy szét is szedhetőek. A használt polcrendszerekkel kapcsolatos árak minden esetben attól függenek, hogy milyen méretekkel bír az adott típus. Ez így van az új polcrendszerek esetében is. Minél nagyobb, annál magasabb az ára is, illetve a felületkezelés milyensége is befolyásolja azt, hogy mekkora a végső vételár. Ha érdeklik Önt is a használt polcrendszerek, akkor kérjen árajánlatot az éppen rendelkezésre álló típusok kapcsán.


Nagyszerű minőségűek a használt polcok is, illetve teherbírásuk is megfelel a célnak. Ha ezt a megoldást választja, akkor ténylegesen költséghatékonyan tudja berendezni az adott raktárt vagy irattárat. Sokan választják a használt polcrendszereket, ha nem első számú szempont az esztétikus megjelenés, hanem a funkció, a tárolás van előtérben.

A kínálatban választhat csavaros és csavarmentes összeszerelésű polcok közül. Kérdése esetén vegye fel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén és mindenre választ fog kapni. Raktározzon Ön is a logisztikai szempontoknak eleget téve!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}