Logo

Amikor egy cég berendezésére gondolunk, nemcsak a vevők számára látható helyiségek bútorzatára, hanem a raktárakra és azok berendezésére is gondolnunk kell. Nem mindegy, hogy milyen anyagból és milyen minőségben készülnek a bútorok, polcok, amelyekre később a termékek kerülnek. Mint ahogyan az sem mindegy, hogy a raktárba való polcokat mennyire egyszerűen lehet összeszerelni. A Salgó polc összeszerelése rendkívül egyszerű, akár a helyszínen is elvégezhető. Ezek a polcok fémből készülnek, ezért jobban bírják a terhelést. A Salgó polc összeszerelése nem igényel különösebb műszaki ismereteket, a használati útmutató alapján bárki könnyedén megteheti.


Néhány csavarozáson túl, a Salgó polc összeszerelése nem vesz igénybe hosszabb időt, ezért egészen rövid idő alatt többet is fel lehet állítani. Mivel használati útmutató is csatolva van a termékekhez, így a Salgó polc összeszerelése nemcsak időt, de befektetett energiát is spórol a számunkra.

Ugyanakkor pénztárcakímélő lehetőség is a Salgó polcok vásárlása, hiszen a jó minőségnek köszönhetően, nem kell őket gyakran cserélni. Mindenki számára ajánlatos ezeket a „berendezéseket" megvásárolni, mivel nemcsak a Salgó polcok összeszerelése jelent előnyt, hanem időtállóságuk és teherbírásuk is rendkívül kedvező, illetve szinte bárminek a tárolására alkalmasak. A Salgó polcok közül, különböző típusból és méretből lehet válogatni, így mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Vannak csavar nélküli típusok is, ezeknél még az összeszereléssel sem kell sokat bajlódnia a vásárlónak.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}