Logo

Szeretne vállalkozása számára olyan polcokat beszerezni, melyek kiválóan megfelelnek az adott igényeknek és hosszú időtávon keresztül jó minőséget képviselnek? A Salgó polc termékeit választva egy biztos befektetést valósít meg, akár irattartó polc beszerzését kell megvalósítsa, akár szerszámok tárolására szeretne egy masszív és jó teherbírású polcot.
Bármilyen cég bonyodalmak nélküli működtetéséhez szükségszerű számtalan kötelező iratot beszerezni és több éven keresztül megőrizni. Egy nálunk vásárolt irattartó polc ideális az ilyen fontos iratok tárolására több szempontból is, hiszen a Salgó polcok úgy lettek kialakítva, hogy bármekkora tér álljon a rendelkezésünkre, ahhoz könnyen alakíthatjuk polcunk méreteit. Könnyen és praktikusan tárolhatóak lesznek egy csapásra a vállalkozása működéséhez szükséges iratok, nem kell azon idegeskedni, hogy egy néhány évvel ezelőtti papír hol van.


Minden évet követő periódusban, hogyha rendszerezzük az az évvel kapcsolatos dolgainkat, megtapasztalhatja, hogy mennyire egyszerű és gyerekjáték lesz boldogulni egy esetleges irat keresésekor. Az irattartó polc természetesen nem csak iratok tárolására alkalmas, hanem számtalan más tárgy könnyen elfér és tartható ezeken a Salgó polcokon.

Mivel termékeink egy rendkívül szabad teret képesek adni a berendezés szempontjából, nem egy meghatározott mérettel rendelkeznek, bátran ajánljuk bármilyen helyiségbe, óvodákba is akár, ahol ugyancsak hasznos lehet egy magas szintre szerelt irattartó polc. A Salgó polc termékekkel garantáltan minden ügyfelünk maximálisan elégedett lehet, hiszen kifogástalan minőséget biztosítunk a már említett praktikus méretre való szerelhetőség mellett.

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}