Logo

A salgó polc bolt kínálata igen széles, nagy választékkal rendelkezik – de vajon mit kínálhat egy hely, ami a polcokkal és polcrendszerekkel foglalkozik? Nagyon sokan nem is tudják, el sem tudják képzelni, hogy milyen összetett rendszerek a polcok, vagy legalábbis milyen összetett tudás áll a kialakításuk mögött. Bemutatjuk a salgó polc rendszereket, és hogy mit kínál a salgó polc bolt.

A salgó polcok több méretben, többféle teherbírással kaphatóak, a legnagyobb előnyükként így a praktikusság említhető. A salgó polcok tökéletesen működnek otthoni környezetben, a kisebb otthoni raktárakban, de akár a nagyobb területeken is. A polcrendszer választható közepes vagy kisebb méretben, ezt ajánlják az otthoni környezetbe és nagy állványos rendszerrel is igényelhetőek, amelyek a nagyobb üzemeben nyújtanak kiváló megoldást.

A salgó polc bolt érdeklődői számára minden típusú polcot és polcrendszert kínálnak és abban is segítséget tudnak nyújtani, hogy az elképzelések megvalósításra kerüljenek, a szakemberek segítséget tudnak nyújtani, hogy melyik salgó polc termékre van szükségük. A polcok között megtalálható a csavaros és a csavar nélküli kivitel, ezeknek más a teherbírása is.

 A polcok másik nagyon előnye, hogy a teherbírástól függetlenül könnyű tárgyakról van szó, tehát könnyű a szállításuk is és a szerelésük is. Még a nagy raktárhelyiségekbe készült állványrendszereket is könnyen fel lehet szerelni és a könnyűség mellett nagyon jó strapabírással bírnak.

A salgó polc bolt termékeit keresheti akkor, ha igény van a hely felszabadítására egy kiváló polcrendszer beszerelésének megoldásával. A polcrendszer helyet biztosít, ezzel a dolgok a megfelelő módon lesznek tárolva és könnyebben meg is találhatjuk őket. A polcrendszer önmagában is kiváló minőségű, és mivel a megfelelő tárolással a termékek is hosszabb ideig őrizhetik meg a minőségüket.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}