Logo

A raktárak, az üzlethelyiségek tárolási megoldásaira, de akár az otthoni tárolásra is alkalmas lehet a salgó polc, sőt, a szakemberek, akik már rengeteg helyet rendeztek be tárolásra alkalmasan, elsőként általában a salgó állványokat és polcrendszert ajánlják. A salgó polc olcsón megvásárolható, és talán ez a legnagyobb meglepetése ennek a rendszernek, hiszen a rengeteg jó tulajdonság felsorolása után az emberek általában azt gondolják, hogy egy nagyon drága állványról van szó, ez pedig nem teljesen igaz. Nézzük, hogy milyen jó tulajdonságai vannak a salgó polcoknak, és hogy hogyan lehet olcsó.

Többféle salgó polc létezik, így külön lehet választani a nagyobb méretű, nagyon nehéz dolgok tárolására alkalmas polcokat, és a kisebb helyeken elférő, kisebb súlyt bíró polcokat. Ettől függetlenül azt kell észben tartani, hogy bármekkora is a teherbírása a polcnak, nem lesz nehezebb az alap szerkezet. Így lehet a salgó polc olcsón eladható. A rendszer, a jó logikai összefűzés az, ami a nagy terhet bírja, az alap súly azonban nem változik. A másik nagy előnye a polcrendszernek, hogy változtatható a mérete, tehát lehet bővíteni és szűkíteni is, attól függően, hogy éppen mekkora rendszerre van szükség. A polcrendszer alkatrészei külön is megvásárolhatóak, és akár használt állapotban is megrendelhetőek. Ez főleg azért előnyös, mer az elhasználódott részeket lehet külön cserélni, tehát nem kell új polcrendszert vásárolni egy hosszabb idő után, elég csak egy részét kicserélni újra. A salgó polc olcsón megvásárolható, mégis nagyon erős, tartós, és hosszú időn át kiváló állapotú.

A salgó polc olcsón megéri a pénzét, de egyébként drágán is megérné, hiszen tényleg egy tökéletes minőségről van szó. A raktáraknak, a tárolóknak nincs jobb megoldása, mint a salgó polc és a salgó állványrendszerek.

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}