Logo

A raktárosok, üzlettulajdonosok, szerverszobát üzemeltetők számára a Salgó polcot nagy valószínűséggel nem kell már bemutatni. Ha valakinek sok tárolóhelyre van szüksége és abból a legtöbbet szeretné kihozni, akkor ez a polcrendszer a legideálisabb megoldás, hiszen könnyen összeszerelhető, rendkívül olcsó és viszonylag nagy teherbírással is rendelkezik.

A Salgó polcok már évtizedek óta biztosítanak hatékony és praktikus tárolási módszereket garázstulajdonosok és tárolóhelyiségek tulajdonosai számára. Ha fémszerkezetű polcrendszerre van manapság szükség, akkor már több évtizede jól bevált Salgó rendszerekre esik a választás a legtöbb esetben és ez nem is véletlen. Cégünk olyan megbízható komplex polcrendszereket kínál, amely egyedülálló a piacon jelenleg. Időtálló fémből készült állványok és polcok, valamint könnyen összeszerelhető rendszerek várják az érdeklődőket.

A Salgó polc univerzális alkalmazhatósága az egyik legnagyobb előnye és az eltelt időben e hagyományosnak tekinthető polcrendszer hatalmas népszerűségre tett szert. A Salgó fémpolcok rengeteg helyen az elsőszámú tároló polcrendszernek számítanak, köszönhetően kedvező áruknak és megbízhatóságuknak. De miért is van ez? 

A Salgó polcrendszer köztudottan elég puritán, mondhatni ipari megjelenésű, szilárdságát rendkívül stabil és fix csavaros kötések biztosítják, terhelhetősége pedig akár 250 kg is lehet. Egyszerű dizájn és hihetetlen teherbírás! Nem kifejezetten csicsás, azonban a célnak kiválóan megfelel és a legtöbb esetben ügyfeleink is ezt keresik. Megbízható, strapabíró polcrendszerek kiváló áron!

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}